štvrtok 17. mája 2012

Stephanie Morrill na Beautiful World of Books. Už ČOSKORO

Drahí verníci,. stáli sledovači a tí, ktorí ma neodpísali len preto, že som pár dní (možno týždňov) ticho. Zdravím vás srddečným pozdravom a želaním krásnych chvíľ. Pre skúškujúcich vynšujem zdarné akademické obdobie a pre neskúškujúcich tiež.
Nuž, som farizej, priznávam. Na niekoľko chvíľ som sa odmlčala a užívala si slobodné, bezblogové chvíle premýšľajúc, čo so svojím životom ďalej. A chýbali ste mi. Chýbali mi tieto riadky a vaše komentáre (pochopiteľne) a tak celkovo.

I rozhodla som sa preto učiniť vám zadosť. Veru tak.
A nebude to len niečo také hocijaké. Práve naopak. Veľkolepé interview s americkou spisovateľkou bestsellerov. Úžasnou dievčinou, inšpiratívnou osobou a skvelým človekom. Keď píšem tieto slová, mám v bruchu motýle od toľkého vzrušenia (viete, že niektorí tie motýle volajú ježkovia? :D zábavné :), verte mi. Som nadšená.

Takže, aby som nenapínala, nerobila zbitočnú paniku a tak: na blogu sa porozprávam so Stephanie Morrilll, autorkou úžasných kníh So over it, Me, just differtent a Out with the in crowd.

Nepoznáte? Spoznáte! U zámorských kamarátov je taká populárna, že je až hanba povedať, že v týchto postsocialistických končinách o nej nemáme ani potuchy (takže tento fakt radšej zatajte a nechajte si pre seba, deal?).

Nuž teda, dátum, kedy rozhovor zverejním bude.... hmh...v nedeľu 27. mája.
Dovtedy sa tu možno ešte niečo odohrá (a možno nie), ale... pre istotu si dátum zabookujte.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEu5mXNvemO-uQ9bP2SGApQDa7uYJidl2urgpTyz80-3s7Dt1V_DyBrpdEgav82ASUK5697C3948Xh7SbYpKNHHba5UVaOzxxLPXeBH6GoHO63bxi2_Z7CQA_BoR8S2Db9iyGHRZjI8vo/s1600/20090614_0838.JPG 


Majte sa
XOXO
DomiLondon

P.S. Thank you Stephanie. 

1 komentár:

  1. Nasledujúc tvoju radu, nebudem sa priznávať k tomu, že som jej meno ešte nepočula (pokiaľ mi pamäť siaha) a radšej vyjavím svoje nadšenie z interview... no, toto je ono :D + jej knihy poctivo pridané na to-read list :D Mám ale nepríjemný pocit, že len tam zostanú ešte veľmi dlho :S

    OdpovedaťOdstrániť